Samen schrijven we jouw verhaal

Je eigen boek op de plank? Het kan! Huur Eva in als ghostwriter.


1

Persoonlijk levensverhaal.
Jouw verhaal is het waard
om verteld te worden

Je hebt een rijk leven achter de rug, veel van de wereld gezien, een prachtig gezin grootgebracht, in je werk iets bijzonders neergezet. Er zijn ontelbaar waardevolle momenten om te koesteren, maar er zijn ook verdrietige herinneringen en tegenslag. Je staat nog volop in het leven, maar de tijd is gekomen dat je iets tastbaars wilt natlaten voor de (klein)kinderen. Of de dingen voor jezelf eens op een rijtje wilt zetten. Alles wat je hebt meegemaakt een plekje geven. Maar waar begin je überhaupt? Wat vertel je wel en wat niet? Vertellen is een kunst. Samen brengen we structuur aan en leggen we de nadruk op die momenten en gebeurtenissen die er het meest toedoen. Aan de hand van persoonlijke gesprekken teken ik het verhaal van je leven op in jouw woorden. Samen maken we een prachtig boek om nog lang te koesteren.


2

Waardevolle familiegeschiedenis

Je komt uit een bijzonder nest, een bonte familie met een schatkist vol verhalen. Je loopt al een tijdje met het idee rond al die verhalen op papier te zetten. Dat aankomende jubileum of pensioen is de perfecte aanleiding om er nu écht voor te gaan zitten. Maar hoe begin je? Hoe maak je een selectie uit al die boeiende ontboezemingen en anekdotes? Excentrieke tante Bettie er wel in of juist niet? En die pijnlijke herinnering aan dat veertigjarig huwelijksfeest, hoe vertel je die zonder iemand voor het hoofd te stoten? Bij het schrijven van een familiegeschiedenis komt meer kijken dan je denkt. Ik help je een weg te vinden in de wirwar van herinneringen en anekdotes. Geef praktisch advies bij het doorpluizen van archieven, oude briefwisselingen en dagboeken. Adviseer bij het afnemen van interviews met (groot)ouders en overige familieleden. Mijn ervaring als journalist komt hierbij goed van pas. Aan het einde van onze samenwerking houd je een pracht van een boek in handen, een ode aan waar je vandaan komt, in al zijn kleurrijke facetten.


3

Verhaal achter onderneming

Heb je het razend druk, maar wil je wel je visie delen en je business in de spotlights? Verspil niet langer tijd en energie en schakel een ervaren ghostwriter in. Ik denk vanaf de eerste kennismaking met je mee over de tone of voice, de doelgroep en de uiteindelijke presentatie van je boek aan uitgevers of de kansen die self-publishing biedt. Aan de hand van interviews duiken we naar de pareltjes van jouw business en vertellen we het verhaal achter jouw onderneming. Van die ene nacht waarin je wakker schoot van een geweldig idee tot de eerste pitch voor investeerders. De dieptepunten én de hoogtepunten die jouw bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is. Jouw visie staat centraal. Waar sta je voor? Waar gaat jouw hart als ondernemer, coach of trainer sneller van kloppen? Waar staat jouw bedrijf over tien jaar? Samen kijken we terug op de prille start én kijken we vooruit. Jij vertelt, ik schrijf. Met een prachtig boek als resultaat!

Interesse? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op!

Samen maken we er een succes van.